O NAMA

ZAVESE I DRAPERIJE SU GOTOVO NEIZOSTAVNI DEKORATIVNI ELEMENTI SVAKOG ENTERIJERA. UKOLIKO STE POŽELELI DA NAPRAVITE MALE PROMENE U PROSTORIJAMA U KOJIMA NAJVIŠE BORAVITE – POČNITE OD  ZAVESA! UZ DOZU KREATIVNOSTI I STILA, ALI I MINIMALNIH ULAGANJA, VAŠ DOM ĆE POPRIMITI POTPUNO DRUGAČIJU NOTU. ZAVESE SU TE KOJE ĆE DONETI DAŠAK STILA I ELEGANCIJE, U ZAVISNOSTI OD MATERIJALA, BOJA I MODELA.

NAŠE USLUŽNO, LJUBAZNO I STRUČNO OSOBLJE JE TU DA VAM POMOGNE PRI ODABIRU PRAVOG STILA ZA VAŠ DOM ILI POSLOVNI PROSTOR.

POSTOJIMO SA IDEJOM UNAPREĐENJA KVALITETA I STILA OPREMANJA ENTERIJERA, A PRIMARNA DELATNOST JE IZRADA I PRODAJA ZAVESA I DRAPERIJA (ZAVESE ZA SPAVAĆU SOBU, ZAVESE ZA DNEVNU SOBU, ZAVESE ZA DEČIJU SOBU, ZAVESE ZA KUHINJU, ZAVESE ZA KANCELARIJE…). REČ JE O MODERNIM ZAVESAMA, KOJE SE ŠIJU PO VAŠIM DIMENZIJAMA, ODRAŽAVAJUĆI SPOJ KVALITETA I POVOLJNIH CENA. U NAŠEM PRODAJNOM ASORTIMANU JE VELIKI IZBOR LAKIH ZAVESA (ZAVESE OD MARKIZETA I ZAVESE OD ORGANDINA) I TEŠKIH ZAVESA (DRAPERI, DEKORI); U ŠIROKOJ LEPEZI PONUDE , ZASTUPLJENI SU NAJKVALITETNIJI MATERIJALI POPUT ORGANDINA, MARKIZETA, PAMUKA, PLIŠA, TAFTA, TILA…

UZ POMOĆ NAŠEG ISKUSNOG OSOBLJA, KUPAC BIRA ZAVESE ZA SVOJ PROSTOR, KOJE NAŠA RADIONICA ŠIJE PO MERAMA I ZAHTEVIMA ISTOG.

NAŠE ZAVESE, DRAPERIJE I BALDAHINI PREDSTAVLJAĆE PRAVI MODERNI DEKORATIVNI ELEMENT U VAŠEM PROSTORU, KAKO STAMBENOM TAKO I POSLOVNOM.

Za više informacija I savete oko izbora zavesa i draperija za Vaš dom, posetite nas! DOĐITE KOD NAS I ZAKORAČITE U MAGIČAN SVET IDEJA!!! Uživajte u uređenju svog enterijera zajedno sa nama!

CENOVNIK